Hopp til innhold

Anders Heger

Fra Wikiquote

Anders Heger er en norsk forlegger og kommentator.

Heger på lørdag[rediger]

  • «Når så vi noen få klump i halsen av Erna Solberg? Men straks det kommer en litt smalere og litt mørkere amerikaner og sier det samme, skal han møtes som den gjenkomne Messias. Og alle USAs forbrytelser – både ute og hjemme, både i går og i dag og i morgen – skal vi liksom glemme, bare fordi deres nye president har oversatt Maxbos reklameslagord og laget politisk program av det? Hæ?»
Skuffelser i kø. Heldigvis. - kommentar i Dagsavisen 9. november 2008.
  • «Etter ni måneders betenkningstid (og noe annet enn å tenke har de ikke gjort) kommer politiet til at de skal henlegge saken. Det jubles fra de «ansvarlige» for nettstedet. (Uttrykket må stå i anførselstegn, for hele filosofien går jo ut på å ikke ta ansvar.) «Det ville vært som å gi veiutbyggerne skylden for at folk kjører for fort», sier «redaktøren» (eller hva man nå skal kalle den som ikke redigerer).»
Skitt uten avsender - kommentar i Dagsavisen 22. november 2008.
  • «Muligens må man ta en tankerunde til på hans utdypning av hvor gruelig urettferdig verden er mot mennesker som eier sitt eget private slott, spesifisert slik: «Man har betalt mer skatt enn gjennomsnittsnordmannen, man gir bort mye til veldedighet og forskning og man har skapt massevis av arbeidsplasser. Og for dette skal man bli en «persona non grata». Nå er ikke definisjonen på fremmedordet Hagen flotter seg med (en uønsket person) at man gjør dem aldeles ubegripelig velstående, og gir dem tilgang til alle mediekanaler når som helst. Det er dessverre mange som er uønsket i Norge. Mange. De har det vondt, noen av dem. Og det er en jævla frekkhet av godteripusheren å pynte seg med ordet.»
Vrangforestillinger - kommentar i Dagsvaisen 25. juli 2009.

Eksterne lenker[rediger]