Hopp til innhold

Arnar Førsund

Fra Wikiquote

Arnar Førsund (født 29. juli 1986) er en norsk fotballspiller som spiller for Hamarkameratene.

Diverse

[rediger]
  • Vi hadde bare et bytte igjen, og tre mann kjempet om å bli byttet ut. Jeg vant nok takket være meget aggressiv vifting med hender.
Etter at VIF vant over Brann 5. august 2007 (Førsund tapte hårete veddemål)
  • Jeg har fortsatt en liten drøm om å fortsette i Vålerenga, men jeg vil spille fotball de neste årene. Jeg må få spilletid. Derfor må jeg være sikker på at jeg får spille fotball de neste årene før jeg skriver under på en ny kontrakt med en klubb.
Sagt etter brudd i kontraktsforhandlingene med Vålerenga den 26. november 2007 (Nytt nei til Vålerenga)

Om Ham-Kam

[rediger]
  • Ikke noe annet enn at jeg hater dem.
På spørsmål om hva han mente om Ham-Kam etter et knepent 0–1 tap for Kongsvinger i den andre serierunden i Adeccoligaen den 14. april 2007 (Jeg følte meg sikker)
  • Jeg var irritert. Men selvfølgelig hater jeg ikke HamKam.
Svar på tiltale etter at pressen tok opp sitatet i forbindelse med overgangen til Hamarkameratene (Førsund i vår: - Jeg hater Kamma)
  • ..Jeg valgte trygghet og Norge. Jeg føler at jeg trenger noen år i Norge før jeg eventuelt drar ut.
På spørsmål om hvorfor han valgte Ham-Kam og Norge over spill i utlandet og Celta Vigo (Førsund i vår: - Jeg hater Kamma)
  • Det var litt å tenke over, men HamKam viste størst interesse og derfor ble det slik. Kanskje det var litt for tidlig å reise til utlandet nå. Om jeg er god nok, og heldig, så håper jeg å få sjansen igjen senere i karrieren.
Under et intervju på HamKams nettsider etter at overgangen var fullført (HamKam viste størst interesse)

Om Arnar Førsund

[rediger]
  • Arnar er en perfekt HamKam-spiller. Han er i en alder som gjør at vi kan forme han videre og han kan spille i mange ulike posisjoner. Han er fysisk sterk, meget god duellkraft både i lufta og langs bakken, bra fart og mentalt tøff. Han er en vinnertype.
Hamarkameratenes sportssjef Lars Tjærnås om signeringen av Arnar (HamKam viste størst interesse)

Eksterne lenker

[rediger]