Diskusjon:Carl Ivar Hagen

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk

Er ikke beskrivelsen (eller hva dere nå kaller det) av sitatet litt vel subjektivt? Det er godt mulig at det er sant, men det passer ikke inn her. Jeg fjerner det, så får dere sloss litt om det skal være der eller ikke. Dessuten går jeg ut ifra at beskrivelsen "vaktmester", som muligens har noe med huset hans å gjøre, er litt vel sarkastisk (uten å være sikker på det). Dere får sloss om det òg, etter at jeg har fjernet den.

Vaktmester-tittelen er kanskje sarkastisk, men jeg la den til også på tanke på en kommentar fra Kristin Halvorsen! Og faktum er jo at han er vaktmester! Kommer fra Nøtterøy og vet en del om stedet han bor osv.. Alle som bor på området er i utgangspunktet å regne som eier og dermed vaktmestere for egen eiendom samt partikontorene som skal flyttes dit! Problemene med vaktmesterboligene har vært kjent i lang tid på øya, men ikke i riksavisene før Carl Ivar Hagen Flyttet dit! oblematikken med Da området ble regulert var det i realiteten snakk om vaktmestere som skulle ha mindre boliger i tilknytning til næring... Dette har vært feilslått osv.. Legger til ordet vaktmester igjen, i næytral form.
P.S om noen vil vite det så er det andre som i langt større grad enn det Hagen gjør som bryter reglene der nede! 50% av bruksarealet skal brukes til næring.. i hvertfall en av naboene til Hagen bruker knapt 15-20%... Minto 17. jun 2005 kl.14:18 (UTC)

Er det meningen av wikiquote skal være en politisk kamparena bullshittende anti-FrP-ere?--85.165.67.8 30. apr 2008 kl. 13:49 (CEST)


I forbindelse med sitatet om SV og Saddam, skulle jeg likt sitatet hvor Hagen (fra Stortingets talestol?) argumenterer for at Norge snarest bør oppheve vårt selvpålagte forbud, og bør begynne å eksportere våpen nettopp til Irak av hensyn til norsk våpenindustri. Tror det var mens Iran-Irak konflikten herjet i begynnelsen av 80-tallet. Koppe 11. nov 2008 kl.12.45 (CET)

"I Norge er alle sosialdemokrater"[rediger]

Eg meinar dette sitatet kjem originalt frå Carl i Hagen, men den einaste kjelda eg fann var denne. Finst det andre kjelder? Hogne 16. okt 2009 kl. 12:52 (CEST)

Ap-politikere som kilder[rediger]

Det påståtte sitatet "Hadde det ikke vært for innvandrerne, hadde det ikke vært boligkrise i Oslo." som gjengitt av en Ap-politiker, er det et sitat av Carl I Hagen? Forøvrig er det flere "sitater" som her ikke er kildebelagt. Er tertiærkilders gjengivelser, som atpåtil er politiske motstandere, en god kilde?

Wikiquote som norsk politisk aksjonisme[rediger]

Denne samlingen sitater, har tildels karakter av å være ledd i en politisk polemikk mot ham. Deler av sitatene fremstår som politisk motivert, og mer som en politisk kampanje for å rettferdiggjør den voldsomme hetsen, de voldsomme karakteristikkene og karakterattentatene han har blitt til del gjennom hele sitt politiske liv, liksom skulle være berettiget og rettferdig bare man klarer å skape et inntrykk av at Hagen er - per tu quoque - er "like ille" selv.