Durek Verrett

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk

Durek Verrett (født Derek David Verrett 17. november 1974, bruker navnet Shaman Durek) er en amerikansk sjaman.[1] Han er kjent i Norge gjennom sitt forhold med prinsesse Märtha Louise. [2]

Sitater fra Durek Verrett[rediger]

 • Det som skjer i sjamanisme, er at vi faktisk har evnen som gir oss tilgang til atomene. Vi kan rotere kjernen i atomene, i tillegg til elektronene i atomene, som bokstavelig talt reduserer alder. Det er virkelig kraftige saker.
 • Dette er en familietradisjon. Jeg begynte å praktisere da jeg var 11 år. Jeg har hatt vidunderlige lærere som har veiledet meg til å guide mine evner, som prinsesse Susana von Radic av Kroatia, og mange andre læremestre som jeg beundrer og respekterer.
 • Det er folk jeg har reddet fra kreft, og de som har kommet ut av koma og mange andre.
 • Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, og kjæresten min er alltid sånn «skal du komme?» og jeg bare «nei, men jeg skal gi deg så mange orgasmer som du vil. Vi kan holde på i et par timer om du vil, jeg bryr meg ikke, men jeg skal ikke komme», og etterpå går jeg og mediterer og strekker ut og gjør alle disse tingene.
Og så er det tider hvor jeg vil komme som en gal person. Jeg er veldig ekstrem på den måten.
 • Det er ikke alle i Norge som har et problem med meg.
 • Jeg vil ikke la mobberne holde på mer. Norske medier, dere er mobbere. Dere mobber både meg kjæresten min for å selge aviser. Det er synd. Dere vil ikke at folk skal få vite sannheten.
 • Hold kjeft, leger. Dere kjenner den allopatiske medisinens kategoriserte verden, så hvorfor ikke bare holde seg til den?
 • Lukk brødsaksa og holde dere til å være leger. Dere blir i deres verden, jeg blir i min.
 • La oss for eksempel si at en kvinne oppsøker meg fordi hun har smerter i eggstokkene. Jeg trenger ikke engang å møte henne for å vite at problemet ikke er eggstokkene hennes. Smerten i eggstokkene, sett fra sjamanens ståsted, er et tegn på at det emosjonelle legemet hennes napper henne i ermet og forsøker å fange oppmerksomheten hennes.
 • When I go to hospitals and I work with people who have cancer, the first question I always ask is: “Why do you want this cancer?” That upsets some people. Kids, however, are not burdened by these kinds of hang-ups. When I work with children, and I ask them why they want their cancer, they tell me straight up: “Because I don’t want to be here anymore.
 • Jeg visste at tvillingtårnene ville falle to år før 9/11, men enhver har sin egen vei, og man må akseptere sin skjebne.
 • Jeg er en hybrid art av romøgle og Andromedia, og jeg innehar også eldgamle ånder fra den gamle verden. Det har blitt fortalt løgner om vår art som jeg ønsker å adressere. Vi er en klynge av vesener, og det betyr at vi har kommet hit for å skape strukturer som hjelper mennesker til frigjøring. Romøgler er her for å røske løs systemet på en betydelig måte. Alt som er låst i strukturer som faktisk begrenser eller hindrer folk fra å se frigjøring ryster vi ved. Vi kommer som forstyrrere for å forstyrre frekvenser.

Sitater om Durek Verrett[rediger]

 • Å påstå at jeg og alle andre som har vært så uheldige å få en farlig sykdom, har ønsket det over oss selv, er så hinsides uempatisk og arrogant at det må slås ned på. Og det mest paradoksale er at det kommer fra noen som samtidig markedsfører seg som en som sprer kjærlighet og empati. Beklager, men ligningen går aldeles ikke opp. Om noe, fremstår Verrett som en slags alternativverdenens Donald Trump, med sin makeløse selvglorifisering og totale mangel på virkelig menneskelig innlevelse.
  • "Sjaman Dureks farlige budskap", Audhild Skoglund, Fagbokforfatter, cand. philol. i religion og populærkultur, gjestekommentar i Stavanger Aftenblad, 16. oktober 2019
 • Sprøyt, svada og griseprat.
 • Han kan reise mellom dimensjoner, han rir på pusten sin inn i åndeverdenen, han har vært død, besøkt sin mors livmor og kommet tilbake igjen, og han snakker selvsagt med både trær, steiner og fugler. Med andre ord, en sjaman som sjamaner flest – som bedriver god, gammeldags spiritisme.
Problemet oppstår vel først og fremst hvis leserne faktisk begynner å dele hans enorme forakt for rasjonell kunnskap og tror at all somatisk sykdom kan forklares metafysisk, og at kreft kan helbredes ved å snakke med svulsten.
 • Enda verre ute å kjøre er du hvis du kjøper Durek Verretts mer «politiske» samfunnsanalyse: Det er den mørke materien som hersker i vår verden, myndighetene er din fiende – skapt av mørket, mediene brukes av systemet til å manipulere oss og tekstene i popmusikken er med på å slavebinde oss. Hør heller på country, anbefaler sjamanen.

Eksterne lenker[rediger]

Wikipedia-logo.png Wikipedia på bokmål har en artikkel om Durek Verrett

Referanser[rediger]