Geir Mo

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk
Geir Mo

Geir Anderson Mo (født 1966) er en tidligere norsk politiker og generalsekretær i Fremskrittspartiet. I august 2012 begynte Mo i Norges Lastebileier-Forbund, som administrerende direktør.

Ifm Frp sin bruk av skattepenger til div formål (2006)[rediger]

  • Om Oslo ligningskontor : "En direkte ondsinnet påstand" etter at to kontrollører fra Oslo likningskontor troppet hos Frps stortingsgruppe for å be om papirer og regnskaper og ifølge VG nektet partiledelsen i Frp da å legge fram dokumentene.
  • Bilaget er stjålet fra oss, men av hvem vet ikke vi, sier generalsekretær i Frp. Mo om kontoutskriften TV 2 hadde fått tak i, og viste på nyhetene.
  • Helt uproblematisk. Jeg vil anbefale andre å gjøre det samme. Det er mye god kultur i norsk teater. På spørsmål fra Tv2, etter at frp-gruppa på Stortinget har brukt nesten 10 000 kroner på teaterbesøk.

Om innvandring[rediger]

  • Vi ønsker en mest mulig fri debatt, men fordi journalister som deg følger med, så kan vi ikke ha det. På spørsmål etter at det ble oppdaget grov innvandrerhets, hvor innvandrere blant annet ble sammenlignet med Iberia-snegler, på Siv Jensens private Facebook profil.[1].

Referanser[rediger]

Eksterne lenker[rediger]

Wikipedia på bokmål har en artikkel om Geir Mo