Gjermund Kvamme

Fra Wikiquote

Gjermund Kvamme er en norsk familiefar og aktiv med sin egen personlige videokanal GjermundSingelaction'på Bitchute og Rumble. Han er også på sosiale medier med personlig engasjement og har noen tusen kontakter og følgere på Facebook.

Kvamme er personlig kristen og har tilhørighet i evangelisk konservativ kristendom med bakgrunn i pinsebevegelsen. Som frikirkelig evangelist har han talt og sunget på flere bedehus, i større og mindre menigheter og i flere frikirkelige sammenhenger. Kvamme har dessuten bidratt gjennom flere år i frivillig hjelpearbeid blant rusavhengige ut fra frikirkelige sammenhenger og på eget intiativ.

Som alternativ og politisk ukorrekt samfunnsdebattant har Kvamme i flere år kritisert maktovergrep som norsk barnevern er dømt for en rekke ganger i Den europeiske menneskerettighets-domstolen.

Siden 2020 har Kvamme også vært en av mange som har protestert mot norske myndigheters tiltak under koronaperioden.

Han har talt på flere av de største demonstrasjoner i Oslo som har samlet alt fra 100 til 5000 på det meste mot det han påstår å ha vært et «koronadiktatur».

Han har vært spesielt kritisk til grunnlovstridig vaksinepass, som begrenser individets lovfestede friheter, og fremholdt at MRNA-vaksinen har fatale skadevirkninger og er en helt unødvendig injeksjon mot noe som ikke er mer en farlig forkjølelse. Dette bestrides av noen faglærte mens andre faglærte sier det samme som Kvamme.

Etter at russiske tropper gikk inn i Ukraina, har Kvamme delt live-reportasjer fra uavhengige vestlige journalister med alternative syn på konflikten. Kvamme har hevdet at han tror det er «dypstaten» i NATO, med Ukrainas som fortropp og offer, som sto bak angrepene mot innbyggere i Øst-Ukraina som var foranledningen til at russiske tropper gikk inn.

Kvamme har beklaget at russiske tropper måtte gå inn for å "beskytte" befolkningen i Øst-Ukraina etter lang tids bombeangrep fra Kyiv-regimets NATO-støttede militser mot den ukrainiske sivilbefolkningen i Donetsk og Luhansk.

Kvamme har utrykt stor motstand mot Ukraina-krigen og at han støtter verken krigshaukene i NATO, Biden, Zelenskyj, Putin eller NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, men kun sivilbefolkningens rett til fred og frihet og retten til selv å bestemme sin tilhørighet.

Han har således vært sterkt kritisk til at Norge bidrar med bomber og våpen og tatt til orde for at befolkningen i Øst-Ukraina selv må få bestemme sin tilhørighet uten innblanding fra andre og at det da vil bli fred i de områder. Merknad: Folkeavstemninger har i de områder vist overveldende flertall for å tillhøre Russland og ikke bli under det nye vestlig insatte regime i Kiev.


Sitater[rediger]

Om påstander fra motstandere[rediger]

 • Make peace! Not war!❤
Jeg får igjen sterke signaler om at min motstand mot krigen i Ukraina faller en del høye herrer i sågar enkelte kristne sammenhenger tungt for brystet. Hetsere, kristenhatere og nett troll har klaget på at min kristne tro og tjeneste burde være uforenelig med og ikke støtte Krigshissingen og propagandaen vi utsettes for om Ukraina.
Min manglende støtte til å bidra med våpen og bomber i angrep på den Ukrainiske sivil befolkning i Donetsk, Luhansk og Krim blir vist sett på som støtte til Putin og Russere.
På tross av hets mot mitt ståsted føler jeg meg tryggere en noen gang på at mitt valg om og kun støtte fred og ikke fortsatt krig var korrekt og moralskt det eneste riktige!

(Søkelys, 19. Desember 2022)[1]

 • Likeledes at jeg valgte å være med på å avsløre hva som faktisk skjer på bakken å stå opp imot de krefter og grupper som står bak og faktisk startet denne krigen i 2014!!! Make peace! Not war! Velg kjærlighet over hat! ❤

(Facebook, 21. september 2022)[2]

 • At min motstand mot krigen i Ukrainia, avsløringer av hvilke grupper som står bak og ønske om fred og avsløringer av Skjøgens løgner de to siste år ville føre til at Skjøgens religiøse disipler og hennes lakeier ville komme med anklager regnet jeg med allerede før jeg utalte meg mot Covid løgnen våren 2020. (Facebook, 28. august 2022)[3]

Om media[rediger]

Du er ikke opplyst om du lar deg engasjere til å støtte det bilde nyhetene prøver å skape. Du er bare ført bak lyset!

(Facebook, 10 Januar 2023)[4]

1. Alt du tror er løgn om du basserer det på msm nyheter og folk som reklamerer for det. 2. Dont belive there lies!

(Facebook, Desember 2022)[5]

 • Vil du vite hva som skjer i verden? Regn med at alt er motsatt av hva som formidles på MS medier. Bare da blir du godt orientert! (Facebook, 24. september 2022)[6]
 • Klimasvindelen avslørt i 2 enkle bilder fra værmeldingen i 2017 og værmeldingen nå i 2022. Var varmere samme dag i 2017 og en hel rekke år sammenlignet med i år 2022.
Lignende sammenlignbare værmeldings bilder fra TV med 80 tallet i Juli måned og nå i Juli viser det samme. Det er altså slettes ikke varmere og hetebølger, skogbranner og folk som dør av varme har skjedd i like stor grad før.
Men som CNN Director sa på skjult opptak i 2021 som jeg delte. The next Covid is Klima and global warming. (Facebook, 22. juli 2022)[7]
 • Når hat og hets mot andre er et resultat av nyheter du ser på, kan du være sikker på at du blir hjernevasket av løgner og bedrag![8]
 • Slå av ms Nyheter og glem alt du har sett der de siste 6 år om du vil bevare din sjel og ditt hjerte i denne tid kjære venn! ❤ (Facebook, 19. april 2022)[9]
 • Dette programmet går inn i eierskap til konsernet som kontrollerer 99% av all pfarmasia, matindustrien, forskning, who, Bilderberger gruppen, world economic forum, covid vaksinene, media, TV og aviser m.m og en håndfull gruppe mennesker kontrollerer alt. Som kristen vet jeg at disse i siste hånd kontrolleres av denne verdens herre Djevelen. Så følg nøye med på denne videoen![10]
 • Nå har Facebook siden Hanvoldkanalen som hetser oss frihets røster begynt å hetse meg fordi jeg ikke støtter hets av Russere. Føler meg beæret! 🥰🥳🥰 [11]

Om sin kristne tro[rediger]

 • Favorittsitater:
  • Den stolte står Gud imot! Men den ydmyke gir Gud nåde! Der synden er stor er nåden enda større! Jesu Guds sønns blod renser fra ALL synd![12]
  • The big Awakening! Jeg er også med her! Våkn opp, du som sover, og stå op fra de døde, og Kristus skal lyse for deg.(Eff 5:14) [13]
  • Jesus var beste venn med de som samfunnets elite, de religiøse og folket mente man burde hate å utestenge![14]

Om Mannens rolle i ekteskapet[rediger]

 • Når vi menn inngår ekteskap med vår brud, forplikter vi oss til å elske henne, gi henne ære, underkaste oss hennes behov og gi henne omsorg for å beskytte henne og beskytte barna vi får, og bli vår kones kriger.(Facebook, 20. juli 2022)[15]
 • Bibelen viser og underviser at vi ektemenn skal være konas entusiastiske, submissive og altoppofrende tjener.[16]

Om «klimasvindelen»[rediger]

 • Klimasvindelen avslørt i 2 enkle bilder fra værmeldingen i 2017 og værmeldingen nå i 2022. Var varmere samme dag i 2017 og en hel rekke år sammenlignet med i år 2022.
Lignende sammenlignbare værmeldings bilder fra TV med 80 tallet i Juli måned og nå i Juli viser det samme. Det er altså slettes ikke varmere og hetebølger, skogbranner og folk som dør av varme har skjedd i like stor grad før.
Men som CNN Director sa på skjult opptak i 2021 som jeg delte. The next Covid is Klima and global warming. (Facebook, 22. juli 2022)[17]

Om covid-19[rediger]

 • For meg står det klart at dette har vært en forhåndsplanlagt "pandemi" løgn.
 • Dette var en forhåndsplanlagt forbrytelse mot menneskeheten! Og derfor står vi her utenfor Stortinget nå. For her har de godtatt å være med på det.
 • For noen år tilbake nedsatte FN en tankegruppe som skulle tenke ut hva Myndighetene måtte gjøre for å hindre indre uro når det ble slutt på kriger mellom nasjonalstatene under the new world order.
Da var konklusjonen at man enten måtte innbille mennesker at det var en livsfarlig pandemi, eller så måtte dem innbille folk at det var en invasjon fra verdensrommet. («Frihetsprotest» under tale på Eidsvolls plass i Oslo 25. oktober 2020)
 • Nye funn og bevis viser at de fleste vaksinerte får kun placebo. Noe som viser at den allerede dødelige vaksinen er langt dødeligere og gir mye mer sykdom en til og med statistikken viser og langt flere en på samme tid av Corona.
Nå er 1800 innlagt på Norske sykehus med vaksineskader. Altså mangedoblet så mange som de med Covid. I tillegg er flertallet med Covid på sykehusene også fullvaksinert med 2 og 3 doser. Mens flertallet av de såkalt uvaksinerte med Covid har tatt 1 eller 2 doser. (Facebook, 3. januar 2022)
 • Covid fantes og finnes ikke. (Facebook, 27. mai 2022)

Om krigen i Ukraina[rediger]

 • Mine tanker går til alle barna i Donetsk som har levd under terror med bombing og drap fra Natos krig mot befolkningen der de siste 9 år. Kjære voksne stans krigen! Make peace! Not war! (Facebook, 3. mars 2023)

[18]

 • Siden jeg stadig vekk får høre om at en del krigshissere og hatere sprer løgner om meg og mitt ståsted i forhold til Ukrainia/Russland vil jeg igjen minne om mitt ståsted ved å dele dette tidligere innlegg om nettopp det.
Jeg står ikke på noen myndighets side verken i den konflikten eller i den pågående great reset Corona løgn og agenda 2030 krig mot folket! Alt dette henger nøye sammen og er styrt og forårsaket av dypstat Skjøgen.
Jeg ser frem til hennes fall og ødeleggelse for da skal jeg rope halleluja som det vil bli ropt i Himmelen når det skjer.
Så jeg står ikke på Ukrainias, USA, Russland, Canada, Norge eller andre lands myndigheters side. Jeg står på folkets side mot løgnpropaganda og dypstat banditter! [19]
 • Ukrainere gråter av glede når Russiske tropper inntar byen etter og ha nedkjempet Kiev regimets Nazist miltser i Maripoul. Dem forteller om lang tids angrep og drap av sivile gjort av Kiev soldater. Dem som forsøkte å flykte ble skutt av Azov militsens folk. På tide å våkne opp fra propagandaen vi får høre å se folkens. [20]
 • Putin angriper ikke hus, boligblokker og nødvendig infrastruktur. Det er det Deep State som gjør gjennom neo-nazistene for å legge skylden på Russerne. (Facebook, 5. mars 2022)</ref>
 • Dere som nå sprer hets, usanneheter og hat mot Russland har tapt uansett utfall på konflikten. For dere velger hat. (Facebook, mars 2022)</ref>

(Facebook, 7. Mars 2022)[21]

 • Ukrainere gråter av glede når Russiske tropper inntar byen etter og ha nedkjempet Kiev regimets Nazist miltser i Mariupol. Dem forteller om lang tids angrep og drap av sivile gjort av Kiev soldater. Dem som forsøkte å flykte ble skutt av Azov militsens folk. På tide å våkne opp fra propagandaen vi får høre å se folkens. (Facebook, 15. april 2022)[22]
 • Ukrainere har mye å takke Putin for.

(Dette var en kommentar til en facebook venn sin post med video som viste jublende Ukrainere som ønsket Russiske soldater velkommen etter 8 år med terror og drap fra Nazistiske Kiev militser.)

 • [...] Altså forteller denne historien at den propagandaen vi blir utsatt for om at Putin og Russland bevist angriper sivile er fullstendig løgn og det motsatte av hva som skjer. ( Referanse Facebook post, 2. juni 2022)[23]
 • Takk til Russland for at dere kjemper for menneskeheten! (Dette var en kommentar til en facebook venn sin post med video som viste jublende Ukrainere som ønsket Russiske soldater velkommen etter 8 år med terror og drap fra Nazistiske Kiev militser.)

[24]

Diverse[rediger]

 • Jeg tvilte litt på dette men nå ser jeg den er faktasjekket som feil og det er oftest en sterk indikasjon på at det faktisk stemmer. (Facebook, 14. april 2022)[25]

Referanser[rediger]

Eksterne lenker[rediger]