Hopp til innhold

Jan Haudemann-Andersen

Fra Wikiquote

Jan Haudemann-Andersen (1958- ), norsk investor.

Om menn og kvinner[rediger]

  • Hvilken kvinne ønsker seg egentlig en myk mann, en som tar pappaperm?
Artikkel i E24.no 24.11.11
  • Min mening er at kvinnen er best egnet til å være sammen med barnet det første leveåret av naturlige årsaker. Vi må ikke komme dit hen at vi fjerner ulikheten mellom kjønnene.
Artikkel i E24.no 24.11.11
  • Ja, jeg er en mannssjåvinist. Sosialdemokratiet ønsker at mann og kvinne skal dele på alle arbeidsoppgaver og ønsker å utjevne forskjellene, men det mener jeg er feil.
Artikkel i DN.no 13.8.12
  • Kvinner vil vel ha noe annet enn kvinner. For vil de ikke ha en skikkelig mann da, en som ikke er som seg selv? Menn og kvinner er forskjellige, og det må aksepteres. Jeg er ikke imot at kvinnen skal i arbeid, det handler det ikke om. Og jeg kommer ikke hjem fra jobb og legger bena på bordet, men jeg hjelper jo for eksempel til med å lage mat.
Artikkel i DN.no 13.8.12

Framtidens Norge[rediger]

  • Vi har en kunstig høy velstand sammenlignet med Asia. Det er ingen vei utenom, vi må akseptere å redusere vår levestandard.
Artikkel i E24.no 18.3.12
  • Det er ingen tvil om at visse grupper av de ikke-europeiske innvandrerne som kommer til Norge, ikke bidrar i samme grad som mange europeere. Men det virker som om det ikke er lov til å si dette, selv om det er åpenbart for de fleste. Når der er sagt, har vi likevel mange gode arbeidstakere med ikke-vestlig opprinnelse
Artikkel i E24.no 18.3.12

Om Eskil Pedersen[rediger]

  • Til slutt vil jeg nevne for Eskil Pedersen at å ta seg en titt i speilet innimellom ikke behøver å være så galt. Jeg gjør det, men gjør han det?
Artikkel i E24.no 20.3.12

Om krisen[rediger]

  • Grådige politikere har trodd at man kan bevilge seg stadig høyere levestandard med stadig høyere opplåning. Dette i et forsøk på å overgå politiske motstandere for å bli gjenvalgt. Problemet var at det ikke var et økonomisk fundament for økningen i levestandard. Til slutt ble politikerne gjennomskuet og festen var over, forklarer Haudemann-Andersen. ... Politikerne i de berørte landene har bevilget seg alt for store budsjetter over lang tid. I tillegg har de gitt bankvesenet alt for fritt spillerom. Det er politikernes oppgave å styre bankvesenet.
Artikkel i E24.no 20.3.12

Eksterne Pekere[rediger]