Hopp til innhold

Ketil Solvik-Olsen

Fra Wikiquote
Ketil Solvik-Olsen (2017)

Ketil Solvik-Olsen(født 14. februar 1972), er en norsk politiker (Frp).

Om Stortinget

[rediger]
  • Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har kastet bort på fullstendig meningsløse debatter i Stortinget.
Fra DN
  • Vi går mot et stadig mer ensartet Storting der representantene har tilbrakt hele sitt yrkesliv i politikken. De har sterke meninger om næringsliv, men de aner ikke noe som helst om hva som faktisk foregår i norske bedrifter.
Fra DN
  • For Snorre Valen, som spiller i rockeband og åpenbart har mye tid, er det en kjempelønn. Men for mange av de andre Norge kunne hatt nytte av på Stortinget, vil det være et stort skritt ned.
Fra Klassekampen
  • Jeg leser ofte intervjuer med AUF-ere som har fått posisjoner i et departement og som sier at de gleder seg til å lære nye ting. Men et departement er ikke livets skole. Når du er statssekretær skal du øse av din egen kunnskap, ikke lære av hva byråkratene forteller deg.
Fra Klassekampen
  • Vi har fått en debattkultur på Stortinget der onelinere, slagord og latterliggjøring av motparten overtar for seriøs meningsbrytning. Og dette gjelder alle partier. Det viktige har liksom blitt om man kan sin Mao eller Ayn Rand, ikke om man har praktisk, konkret kunnskap om problemstillingene som diskuteres.
Fra Klassekampen
  • Helga Pedersen er en floskelmaskin uten like. Det gir ingen mening å diskutere noe som helst med henne.
Fra Klassekampen

Eksterne lenker

[rediger]