Morten Ramm

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk

ALT SOM VAR SKREVET TIDLIGERE VAR BARE MASSE BULLSHIT. DETTE DERIMOT ER IKKE BULLSHIT, DET HER ER FAKTISK NOE DERE JENTER BØR TENKE PÅ.

Til damer[rediger]

Til dere jenter som bare går etter gutter som ligner på kjendiser osv, dere bør ikke tro dere får de, dere burde kanskje gi en sjangs til gutter som er mindre pene. Vist du skal + mange andre jenter rater en gutt 10, å dere er rundt rate 5-6, burde dere kanskje prøve dere på gutter med samme rate som deg selv, fordi du ville aldri ha hatt sjangs på en 10r når du er en 5. En liten ting til jenter, bare får at dere sendre nakenbilder til de gutten som har høy rate i motsetning til dere, så betyr det ikke at han liker deg vist han snakker med deg, han liker kroppen din, og han liker at du sender "nudes". da burde dere kanskje prøve å finne en gutt som liker deg får den du er, å ikke kroppen din. Takk for meg.

Hallo igjen, en liten ting til jenter, selv om dere er utrolig vakre, og gutten ikke er så veldig kjekk, syns jeg dere bør gi han en sjangs, selv om han ikke er så pen kan han ha den perfekte personligheten, samme til oss gutta, selv om dere er kjekke, og jenta er ikke så vakker, bør dere gi henne en sjangs, for hun kan nemlig ha perfekt personlighet.