Morten Ramm

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk
Morten Ramm i 2017

Morten Ramm (født 16. juli 1978) er en norsk tekstforfatter og komiker som er særlig kjent for sine opptredener i tv-programmet Manshow.

Fotball[rediger]

Om fotball-EM 2008[rediger]

  • Vorspiel siden 11 og flagg på kinnet og vikinghjelm og bar overkropp, jeg er glad vi slipper hele det surret med de norske supporterne. Det er driti ut! [1]
  • Sagt om gleden ved at Norge ikke deltar i sluttspillet.
  • Torres er den eneste gutten jeg kunne tenke meg å ligge med..[2]

Til damer[rediger]

Til dere jenter som bare går etter gutter som ligner på kjendiser osv, dere bør ikke tro dere får de, dere burde kanskje gi en sjangs til gutter som er mindre pene. Vist du skal + mange andre jenter rater en gutt 10, å dere er rundt rate 5-6, burde dere kansje prøve dere på gutter med samme rate som deg selv, fordi du ville aldri ha hatt sjangs på en 10er når du er en 5. En litten ting til jenter, bare får at dere sendre naken bilder til de gutten som har høy rate i motsettning til dere, så betyr det ikke at han liker deg vist han snakker med deg, han liker kroppen din, og han liker at du sender "nudes". da burde dere kanskje prøve å finne en gutt som liker deg får den du er, å ikke kroppen din. Takk for meg.

Om korttriksene sine[rediger]

  • DET er smuuud. S-M-U-D! SMUD!

Referanser[rediger]