Hopp til innhold

Sandra Borch

Fra Wikiquote
Sandra Borch, 2020

Sandra Konstance Nygård Borch (født 23. april 1988 i Lavangen) er en norsk politiker (Sp) som er landbruks- og matminister i Jonas Gahr Støres regjering siden 2021. Hun ble valgt inn på Stortinget fra Troms i stortingsvalget 2017, der hun var Senterpartiets førstekandidat i Troms. Hun var fra 2011 til 2013 leder i Senterungdommen.

Sitater

[rediger]
  • Det er ikke lov å tenke nytt i Senterpartiet. Da blir du med en gang en urokråke som egentlig bør rett ut. Det er hovedgrunnen til at jeg gir meg. Jeg tror ikke partiet vil gjøre endringer før vi er under sperregrensen. Da føler jeg at jeg kaster bort tiden min på å sitte som leder, når jeg ikke får til noe som helst og ikke får gehør for noen tanker. Mitt fokus har vært på næring og næringsutvikling. Sp må bli opptatt av mer enn distrikt og kyr, ellers går vi unde.

Sitater om Sandra Borch

[rediger]
  • Jeg blir lei av at det er noen som har lyst til å lage støy. De får lov til å definere Sp utad. En del av oss har holdt kjeft lenge, fordi vi ikke har villet bidra til mer støy. Når ting blir sagt igjen og igjen, så må noen ta tak i det.


Eksterne linker

[rediger]