Sophie Elise

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk
Wikiquote
Wikipedia har en artikkel om Sophie Elise.


Sophie Elise (2015)

Sophie Elise (født Sofie Steen Isachsen 18. desember 1994 i Harstad) er en norsk forretningsdrivende, blogger, forfatter, foredragsholder[1] og sanger.

Sitater[rediger]

Silikonbryster[rediger]

 • Ser ut som om jeg har syke hengepupepr her, men tro om igjen – det får man ikke med silikon, ikke noe ekkelt heng og sleng her i gården!
 • Nå tenkte jeg uansett å ta opp noe på bloggen som mange av dere har vært interessert i, nemlig pupper. For å være mer presis, silikon. Jeg har holdt munnen min litt lukket om dette teamet fordi 1. det er privat og 2. man bør finne ut av slikt selv!
 • Jeg tok ikke så mye silikon, jeg vil helst ikke avsløre nøyaktig hvor mye til dere, fordi da får kanskje noen inn i hodet at de skal ta akkurat like mye – det er individuelt hva som passer til hver enkelt. Og ja, det er det vondeste jeg har opplevd i mitt liv. Man har narkose, men dagen etter, og forsåvidt dagene etter, var det helt grusomt og jeg gråt masse og klarte nesten ikke å sette meg opp av sengen – når jeg dro hjem til harstad måtte jeg sitte i rullestol fordi jeg hadde så store smerter. Så nei, jeg ville ikke ha gjort det igjen, men om jeg hadde vært klar over smertene før jeg gjorde operasjonen, så ville jeg nok ha tenkt at det var verdt det.Jeg angrer ikke, men jeg har mistet nervene enkelte steder i puppene og det er ganske ekkelt. Det, og vondt i ryggen, er de eneste “bivirkningene” jeg har fått.
  • "pupper", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 16. november 2013
 • Jeg vet ikke helt hva det er, men det er hardt og gjør vondt når jeg trener.
 • De sa at det var en kapsel i brystet som jeg nå må fjerne. Jeg må ta ut hele silikonimplantatet i den ene puppen, sier hun.
 • Det er jo noen ting ved inngrepet som jeg skulle vært foruten. Jeg var ikke forberedt på å måtte gjennomgå en ny operasjon. Det blir jo større arr, og det er dritt, sier hun.
 • Jeg har vært litt misfornøyd med formen fordi jeg liker at det ser ut som det er silikonpupper, og det gjør det ikke. Så jeg håpet at de kunne bytte ut begge implantatene, men da måtte jeg betale masse penger for det.
 • Puppene mine har begynt å henge, måtte bare påpeke det. Irriterende men uungåelig.
 • Disse ordene trodde jeg aldri skulle komme ut av min munn, haha.. Men nå er jeg så lei av puppene mine, og vurderer å ta ut silikonen.
Puppene mine er virkelig helt perfekte i utseende, form, størrelse.. Alt av det estetiske er bra. Men de er så harde! Altså virkelig stein harde, det er ikke noe godt å ta på dem og det er så jævlig ubehagelig å ligge på magen for eksempel. Om man tar på puppene mine uten klær kjennes det ut som å ta på noen som har på seg tre bh-er med masse innlegg i. Altså, veldig hardt. Det er faktisk litt flaut.
 • De har vært harde helt siden jeg tok silikon så det har ikke skjedd over natten, det har bare ikke plaget meg før nå som jeg er litt eldre. I starten var det eneste som spilte noen rolle at de var store liksom, nå er ikke det like viktig for meg. Men jeg er skikkelig redd for å fjerne dem fordi jeg aner ikke hvordan det vil se ut. Jeg har hørt med legen som mener ett alternativ hadde vært å bytte ut implantatene med noen som er mykere, han har lovet meg at dette finnes og er helt standard prosedyre nå, men jeg vet ikke om jeg tror på at det er mulig? Det blir vel sikkert hardt uansett? Jeg orker ikke å gå igjennom smertene med å ta ut silikonen og så inn igjen, om jeg skal ende opp slik som jeg er nå. Men potensielt sett hadde det jo vært verre å fjerne silikon, angre meg, og så måtte operere enda en gang.. det er ikke bare-bare å bli lagt i narkose.
 • Jeg er redd mine skal se ut som to punkterte dekk, haha. Men jeg vet at jeg må gjøre noe, enten skal jeg fjerne dem eller forhåpentligvis finnes det noen implantater som er mer «naturlige» i konsistens og gjerne i utseendet også! Jeg har runde proteser nå fordi jeg ville det skulle se mest mulig «porno» ut da jeg var 18 år og tok denne avgjørelsen, det er muligens derfor de er så harde også. Haha jeg må le litt..
 • Jeg er veldig fornøyd med størrelsen på puppene mine, men da jeg opererte var jeg egentlig opptatt av at de skulle bli størst mulig og se mest mulig unaturlig ut, haha. Så da ble det sånn, og jeg har runde implantater som i tillegg bare har blitt hardere og hardere etterhvert som årene har gått. Nå er de så harde at det ikke lengre er godt å ta på dem, det er ubehagelig, og jeg har ikke sjans til å ligge på mage for eksempel. Jeg har også fått vondt i ryggen. Men, det kan jeg egentlig leve med, det største problemet er hvor harde der. Steinharde, for å si det rett ut. Men, samtidig er jeg livredd for å fjerne. Jeg har lite elastisk hud og har derfor hørt at jeg kan få veldig slappe pupper ettersom huden ikke trekker seg tilbake. Jeg er redd det skal se ut som to sprengte ballonger som henger og slenger.
 • Om jeg velger å fjerne silikon er jeg forberedt på å angre den første tiden, men jeg er redd det aldri kommer til å trekke seg tilbake. Det hadde føltes så dritt å fjerne, og så ikke være fornøyd og ende opp med å ta silikon igjen.
 • Jeg aner heller ikke hvordan puppene mine så ut før jeg tok silikon. Jeg hadde så mye komplekser og ville aldri se på dem, og brukte flere BH-er og innlegg hver eneste dag, så det er også skremmende å ikke vite hva jeg eventuelt går tilbake til. Siden jeg tok silikon da jeg var 18 år aner jeg ikke hvordan jeg ser ut nå, og det er en rar tanke.
 • Jeg er også redd med tanke på brystvortene mine. De er helt perfekte nå. Jeg elsker størrelsen, formen, plasseringen og alt. Det hadde vært skikkelig trist om de hadde endret seg.
 • Og, sist: om jeg ikke fjerner silikon ønsker jeg å bytte implantater likevel, siden de jeg har nå er så harde. Og da ønsker jeg uansett å gå ned i størrelse, nå er de for store for min smak og det ser bare dumt ut med den svære rumpa i tillegg. Jeg tror jeg hadde følt meg mye vakrere med mindre pupper. Jeg er likevel skeptisk til å bytte implantater på grunn av arr, man mister nerver i puppene som føles rart, og så strekker man på huden.. Ja, jeg tar bare ikke lett på det. Jeg har hørt om implantater som skal være mykere, men jeg finner det ikke når jeg googler. Hva heter disse, og har noen av dere erfaringer?
 • Dette er noe jeg tenker en del på og jeg ønsker ikke å ta en forhastet beslutning. Men jeg skal innrømme at det faktisk kiler litt i kroppen når jeg tenker på å fjerne silikonen, det hadde vært så rart / spennende / interessant og ikke minst DEILIG å få ha mindre pupper. Jeg har bare endret smak, what can I say. Det kan jo hende jeg fjerner og så angrer, og tar silikon igjen og det ønsker jeg å være åpen om, men akkurat NÅ frister det så forbanna mye å gi slipp på puppene mine.
 • Jeg har veldig lyst til å fjerne silikonen helt.
 • Jeg vet det kommer til å bli helt jævlig, det blir som å miste en arm siden jeg er så vant til å ha dem. Det blir sikkert mye heng og rart, men jeg er også gira på å gjøre det. Jeg kommer til å gjøre det, jeg har bestemt meg, men gud, det blir rart. Det blir mest sannsynlig før jul. Det kan godt hende jeg tar silikon igjen, men jeg tenker i alle fall å gi det et år.
 • Jeg utelukker ikke at jeg aldri kommer til å ta silikon igjen, men jeg vil oppleve å være helt uten silikon, nå i voksen alder. Hvem vet, kanskje det føles bra..
 • Det eneste som føles kjipt er at puppene mine ikke kommer til å være like fine nå, siden huden har blitt dratt, og det kommer mest sannsynlig til å se ut som to sprengte ballonger først..
 • Gruer meg litt til smertene også kjenner jeg, ettersom det var så jævlig vondt å ta silikon.
 • Klokken 05:30 i morges sto jeg opp, kledde på meg fornuftige klær, hoppet i bilen og dro til Fornebuklinikken. Der ble jeg møtt av kirurgen min Jørgen og mitt eget kamera-team (ofc!), og et par timer etter var jeg ferdig operert.
 • Siden da har jeg egentlig bare sovet og kastet opp. Jeg er litt flau for at jeg spydde i bilen ved siden av Kasper, men heldigvis i en pose.. Jeg hater å kaste opp foran folk, jeg gjør det ikke på en diskret måte men på en veldig brutal måte med masse roping, gråting og raping haha.
 • Jeg skal fortelle dere alt om operasjonen i morgen pluss vise før/etter-bilde når jeg er i form til det.
 • I dag skulle jeg for første gang se puppene mine uten bandasje. Jeg hadde forberedt meg på det verste – jeg så for meg sprengte ballonger, søppelposer, bestemorpupper, alt jeg kunne komme på. Men ingenting kom i nærheten av realiteten og hvor ille puppene mine faktisk ser ut! Det er umulig å beskrive hvor sjokkert jeg ble da bandasjen omsider kom av. Jeg er helt flat, det går nesten innover ved brystpartiet mitt. Niplene går innover, men det er jeg egentlig ganske glad for haha. Jeg har alltid hatt relativt små brystvorter og det er de fortsatt. Det ble faktisk litt hardt psykisk og jeg måtte gråte litt på badet. Faktisk ble jeg ordentlig kvalm og svimmel, og kunne ikke tro at det var min egen kropp jeg ble møtt av i speilbildet. Det første jeg tenkte var at jeg så ut som en alien, og alt ble så ekte plutselig. Dere vet, puppene til rare aliens i sci-fi filmer. Sånn ser jeg ut, haha.
 • Da jeg tok silikon var jeg nok en B-cup, og jeg visste jeg hadde gått litt ned i størrelse (siden jeg har gått ned i vekt) men jeg hadde likevel sett for meg å ha litt mer “kvinnelige” bryster siden jeg tross alt har blitt eldre. Men jeg ser enda veldig “barnslig” ut, som jeg husket plaget meg før jeg tok silikon også. Å ha små pupper er ikke et problem, men problemet for meg var at det ikke engang så ut som små pupper, det så bare ut som ingenting, og nå er jeg tilbake dit. En ting jeg er veldig positivt overassket over er at jeg ikke har noe særlig løs hud som henger og slenger. Det har strammet seg opp veldig fort.
Sist gang jeg hadde denne kroppen var jeg 17 år gammel og jeg følte meg forferdelig hver eneste dag, og jeg føler meg ikke så veldig bra nå heller, også men det er mest sannsynlig bare fordi det er uvant og fordi jeg for et par dager siden hadde såkalte “perfekte” pupper. Likevel kan jeg også se at små pupper kler kroppen min! Og den harde treningen jeg har gjort det siste halve året kommer mer til sin rett nå, jeg ser mer stram og muskuløs ut, som jeg elsker.
 • Smertene er langt ifra like ille som da jeg tok silikon, men samtidig er de akkurat irriterende nok til at jeg ikke får sove godt, sliter med å finne en behagelig stilling når jeg sitter, osv osv. Dessuten klør det noe innmari.
 • Puppene er jo en stor del av meg, og nå er det mye nytt.
 • Dere aner ikke hvor stort steg det er for meg.
 • Jeg ble så satt ut av hvordan puppene mine ser ut, og håper de endrer form og kanskje blir litt større selv om jeg tviler på det?
 • Jeg trenger absolutt ikke å få STORE pupper, men litt hadde vært fint..
 • Planen min var hele tiden å ta ut silikonet i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var drittlei av å ha store pupper, det passet ikke meg, og akkurat det kunne jeg faktisk aldri gått tilbake til.
 • Det var rart å ha en høyre pupp som var «perfekt» og ungdommelig, mens en som så ut som en sprengt ballong. Jeg trodde begge skulle bli fine, men det viste seg at de ikke ble det, sikkert fordi jeg hadde mye mer silikon i det ene enn det andre, eller at jeg ikke var nøye nok etter operasjonen og gikk raskt tilbake til trening.
 • Så, jeg har den minste silikonen det er mulig å ha, 70-80 gram (om jeg husker riktig) som er en ganske stor kontrast til 430 gram, som jeg hadde før. Jeg trodde jeg hadde 200 gram før, så det er litt av en feilberegning fra meg. Jeg har faktisk ikke gått opp noen størrelser, og er enda 70B. Er liksom null forskjell på det ene brystet og stor forskjell på det andre, skikkelig rart. Det både føles og ser naturlig ut.
 • Jeg lyver om BH-størrelsen min. Jeg har egentlig mindre pupper enn folk tror.
 • Med puppeimplantatene var jeg hele tiden åpen på at jeg fjernet dem som en midlertidig greie. Hvor sikker er du på at du aldri kommer til å ta Botox, fillers, løfte puppene, gå på diett, farge håret i en crazy farge, ta tatoveringer? Man vet jo aldri.
 • Jeg fjernet implantatene og byttet dem i noen mindre, som faktisk er ment for rumpe. Bare sånn at alt er formulert riktig,
 • Hvorfor er det spennende om jeg har større rumpe, mindre rumpe? Hva har det å si? Hvorfor er det greit å trene ni ganger i uken som en manisk person, men ikke OK å fikse noe man har vært misfornøyd med, som man betaler for selv? Hvorfor tror folk jeg mener man blir lykkelig av å operere, når jeg aldri har sagt det? Det er en svært liten brøkdel av den jeg er, av livet mitt og av tankene mine.

Neseoperasjon[rediger]

 • Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt,
 • Det første som skjedde etter operasjonen var at jeg tenkte det var vondt, også tok jeg opp mobilen for å filme meg selv. Jeg hadde vondt, og klarte nesten ikke å gå.
 • Selv om det var det jævligste jeg har vært med på, på mange måter, er jeg glad for det i ettertid. Alle sa «nei, ikke gjør det» men nå er jeg så fornøyd.
 • Nå høres jeg sikkert gal ut, men jeg har lyst til å operere noe mer. . Bare NOE. Haha. Det er så sinnssykt spennende! Blir vel boobsa som ryker da. Eller vokser.
 • Jeg har hatt problemer med nesen i flere år. Da jeg opererte den i 2015 ble den gjort alt for smal over neseryggen, og jeg har hatt mye smerter men også problemer med pusten i ettertid. Det eneste jeg ønsket på det tidspunktet var en så liten nese som mulig og jeg tenkte ikke konsekvens. Jeg hadde sett meg ut et ideal, og det ville jeg ha.
 • Jeg var litt redd for å fikse på pusteproblemene mine fordi jeg ikke ville ødelegge utseendet til nesen min, uansett hvor overfladisk det høres ut. Jeg hadde jo operert, jeg ville ikke gå tilbake til som det var før.
 • Dessverre ble ikke operasjonen helt som forventet. Jeg var forberedt på å ikke like resultatet, faktisk hatet jeg det fra første sekund. Da de skulle ta av meg bandasjen hos legen fikk jeg nesten ikke puste, det var så rart å se et utseendet som ikke føltes som mitt.. Men det største problemet var at masse bein / brusk hadde flyttet seg inn til høyre nesebor og gjort nesen min helt tett, verre enn før, med en trykkende smerte. Jeg var så trist, jeg gråt i flere dager i strekk. Jeg har vært så sint på meg selv den siste måneden, dere aner ikke. Så lei meg for alt jeg har gjort og nå måtte igjennom. Plutselig satt jeg her med en nese som gjorde konstant vondt, som var skeiv, som var ødelagt.
 • Nesa mi var hundre ganger verre enn den noen sinne hadde vært.
  • "SANNHETEN.", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 26. mai 2019

Kjeveoperasjon[rediger]

 • Smertene er helt OK, men jeg har totalt mistet følelsen i underleppa og haken. Når jeg spiser suppe, som er det eneste jeg kan spise, søler jeg over alt. Det er suppe, yoghurt og smoothie jeg skal leve på de neste 6 ukene og jeg håper følelsen kommer tilbake etterhvert, om ikke kan dette bli en grisete affære.
 • Jeg ser ut som noen hentet ut fra programmet “kirurgiske katastrofer”.

Øyelokkbehandling[rediger]

 • I går tok jeg en behandling som heter “plasmapen”, det skal stramme opp øyelokkene og under øynene. eg har såkalt “hooded eyes” i likhet med cirka alle i min familie, men har aldri tatt denne behandlingen før og heller ikke noe annet for å motvirke det (som jeg kommer på), og nå ser jeg ut som en idiot. Forventet, for man blir jo hoven! Kasper sa til meg i går at han ble redd av å se meg, og at det var ekkelt som faen haha.

Leppeforstørrelse[rediger]

 • Jeg har ikke tatt fillers i leppene siden oktober 2015, fordi jeg for det første ikke er helt manisk opptatt av å ha store lepper lengre, men stoffet har også holdt seg godt i leppene og ikke forsvunnet slik som det “skal” gjøre (etter 6 måneder). Når det er sagt så har min “reise” med restylane vært ganske jævlig, jeg har hatt så mye problemer! Stoff som har samlet seg over og dannet skygger over leppa (det lignet på bart), skeive lepper, klumper, heng på den ene siden, veldig duckface som ikke ser naturlig ut, osv osv..
  • "my lips", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 29. mars 2017

Tannbleking[rediger]

 • Det er såpass lenge siden jeg har reklamert for Premium White, at du bør heller ta det med noen som kan sette seg inn i det nå - for det klarer ikke jeg.

Tatovering av leppene[rediger]

 • Jeg fortalte dere i går at jeg skulle tatovere leppene mine, og nå er det gjort! Alle sa til meg at jeg absolutt ikke burde gjøre det og at jeg ikke kom til å bli fornøyd, men så snakket jeg med Triana og hun anbefalte meg et sted – og vi alle vet jo hvor sjukt bra Triana ser ut? Så ja, nå er det gjort!
 • Tatoveringen holder i 3-4 år, og jeg kommer nok til å ta mer etter den tid, haha.

Tatovering av hodebunnen[rediger]

 • Jeg har “alltid” vært klar over at jeg har høyt hårfeste og ganske tydelige viker, men jeg har bare regnet med at det er håret mitt som er tynt og at det ville vokse seg til. Nå som jeg har latt håret hvile ett par måneder har jeg merket at jeg tvert imot har veldig tykt hår (herregud som jeg gleder meg til det blir langt!) men jeg har fortsatt partier i hodebunnen som er nesten hårløse. Det er grunnet heftig bruk av extensions tidligere, mye slitasje men også hvordan jeg genetisk er anlagt, med vikene for eksempel.
 • Som dere vet har jeg kosmetisk tatovering på leppene og to føflekker (du kan se videoblogg av det HER), og hun jeg går til nevnte at vi kan tatovere hodebunnen min. Jeg sa først nei, det virker jo så forbanna smertefult.
 • HAHA??? Se bak ørene! Så ja, dette bildet var det siste strået og jeg bestemte meg for å booke time. I dag var det altså på tide å tatovere hodebunnen!
 • Det har blitt skapt en illusjon av mer hår, og fargen er perfekt til min hodebunn. Eneste negative? Jeg kan nok ikke gå tilbake til å være platinablond uten at de sorte tatoveringsprikkene vises litt, eller?

Tatoverte øyenbryn[rediger]

 • Null sminke på brynene her! Det er altså helt nytt, etterhvert blir fargen svakere og det ser mer naturlig ut.

Løse øyenvipper[rediger]

 • Som mange av dere allerede har merket, bruker jeg løsvipper hver eneste dag – og jeg elsker det! Jeg bruker det først og fremst for at det er myye enklere enn mascara, jeg bruker sikkert 10 min på å ta det på mens løsvipper bruker jeg 10 sekunder på.
 • Bare husk på å klipp vippene litt i kantene, de er som regel for lang til øynene. Man kan jo også ta litt i lengden om man ønsker en mer naturlig look (men det gjør ikke jeg, hehe).
  • "løsvipper", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 23. august 2011

Fargede kontaktlinser[rediger]

 • Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg hadde en kort periode hvor jeg brukte brune fargelinser?
 • Man kan også ha styrker på linsene, men jeg valgte å ha uten.
 • Jeg tror jeg skal bestille en gang til, men da har jeg lyst på fargene “aquamarine” eller “amazon”. Vi får se, nå skal jeg holde meg til “platinium” en stund!
  • "fargelinser", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 5. november 2013

Hårforlengelse[rediger]

 • Jeg kom akkurat hjem etter en lang dag hos frisøren min, Fetisha – det ble til sammen 12 timer i salongen for å først fjerne keratinfestene mine som satt hardt fast, bleke etterveksten min, og så farge håret, og SÅ sette inn extensions.
 • Nå er det en måned siden jeg startet prosjekt “slutte-med-extensions-aldri-style-håret-la-håret-vokse-ta-kosttilskudd-hate-livet” og det føles som en livsstid. Haha. Jeg ser på episoder av Sophie Elises Verden, samtidig som det stikker i magen fordi jeg saver å ha hodet fullt av andre menneskers hår.
 • Jeg er hos frisøren tre ganger i uka minst.
 • Jeg har ikke vasket håret mitt selv på kanskje to år.
 • Når man har extensions så tar det så lang tid, det kan ta fort to timer da, å dusje, vaske og tørke.
 • Jeg var hos frisør i dag og skal tilbake i morgen.
 • En ekstremt dyr måned så kanskje jeg bruker 20 000 på det.

Sminke[rediger]

 • De aller fleste bruker jo concealer, foundation, pudder, solpudder, øyenbrynspenn/skygge, dipliner, mascara, øyenskygge…
  • "løsvipper", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 23. august 2011

Botox[rediger]

Melanotan[rediger]

 • I byen jeg bor i (Harstad) er det per dags dato utrolig mange som går på dette stoffet. Kun i min krets kan jeg sikkert ramse opp 20 stk som enten går på det eller har gått på melanotan, også kalt barbiedopet. Jeg bestemte meg for å prøve det i fjor sommer.
 • Men, det er ikke et godkjent legemiddel så om du blir syk er det på egen risk, ikke gøy og tenke på eller? Mest sansynlig er det nok også at foreldrene dine blir veldig skuffet over deg - for det ble mine. Så, jeg lovet mamma og pappa at jeg aldri skulle gå på det igjen så lenge jeg bor hjemme og det skal jeg holde også.
 • Melanotan hver dag, sol annen hver dag, helt til jeg ble så og si svart.
 • Så fikk jeg pigmentflekker.
 • Kanskje jeg blir blind? Synet mitt har blitt svekket betraktelig det siste året, hvem vet hva det kommer av.. Det kan like gjerne være melanotanet.

Barbering[rediger]

 • Jeg har barbert «hele» kroppen siden jeg begynte på ungdomsskolen, og etterhvert ble jeg utrolig lei av å måtte repetere annenhver kveld for å ikke få hår. Uansett hva man burde mene i dagens samfunn, men jeg hater virkelig kroppshår på meg selv.

Rumpe[rediger]

 • Ja jeg presset opp rumpa, som dere vet ønsker jeg more junk in my trunk!
 • Såklart trekker jeg inn magen og presser rumpa litt ekstra utover når jeg blotter meg selv halvnaken på nettet.
 • Vi har bedre å gjøre enn å sitte inne å diskutere rumpa mi, eller? ;)
  • "ro ned, da", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 6. juli 2011
 • Som dere vet har jeg trent hardt de siste månedene, og jeg må bare påpeke at det ikke er for å slanke meg. Jeg synes bare det er utrolig sexy med en kvinnekropp som har markerte muskler og fine former! Jeg har lagt hovedfokuset mitt på magen og rumpen. Jeg tror jeg skal spare dere for et bilde av rumpa, men her får dere bilde av magen tatt i samme posering, der jeg ikke trekker inn magen på noen av bildene (strammer litt).
 • Jeg bruker også å få type kommentarer som “greit at du er fornøyd med rumpa/puppene dine men du trenger ikke å vise det hele tiden”. WHAT THE FUCK? Hvorfor i alle dager skal jeg ikke få lovt til å vise noe jeg er fornøyd med? Når i alle dager ble det feil? Jeg gjør det svært sjeldent, men herregud – jeg ser virkelig ikke hvor det er feil, overhode ikke.
 • Jeg er kun 1.59 høy, og er egentlig veldig tynn men har store pupper og stor rumpe.
 • Et lite tips; om du vil trene rumpe setter du tredemøllen på innstillingen “oppoverbakke”.
 • Rumpa mi ser passe svær ut haha, får hele tiden høre at jeg har ghetto ass..
  • "ghetto ass", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 9. september 2012
 • Jeg har ganske stor rumpe i forhold til resten av kroppen så er redd den skal tyte ut både her og der, haha. Skal jeg ta risken?
 • Jeg har trent og spist helt feil, så istedenfor å gå opp i vekt (muskler) så har jeg fått lav fettprosent og rumpa mi har blitt skeiv (ja i know, hva faen, hvordan trener jeg bort det liksom. Den ene siden er skikkelig fast, ikke den andre – how did that happen!?)
 • Synes det er fint med stor rumpe, stor og fast riktignok!
  • "just sayin", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 14. oktober 2012
 • Ellers fikk jeg denne sendt på mail i dag – en sang om rumpa mi. Haha litt gøy, og den var jo forsåvidt fengene, så om jeg får selvtilitten på topp en kveld kan det hende jeg står og shaker rumpa mens jeg ser meg i speilet og hører på. . SANGEN OM RUMPA TIL SOPHIE ELISE!
 • For jenter, kjære jenter. Rumpa di har ikke blitt større fra igår. Fettprosenten har ikke blitt mindre. Du legger ut bilde av rumpa di, fordi du vil vise fram rumpa di. Ikke fordi den er så sinnsykt mye strammere fra igår, ikke fordi du vil inspirere andre, men fordi du selv synes du er digg (Eventuelt du vil ha en bekreftelse på det), og det er HELT GREIT.
 • Avslutter med ett par ekstra bilder av rumpa mi i weightlessbuksa, haha.
 • Jeg er lat, puppene mine er kjøpt og betalt og rumpa mi er full av strekkmerker.
 • Jeg har blitt helt besatt av svære rumper etter at jeg begynte å se keeping up with the kardashians for en liten stund siden, haha. Takk gud for at jeg begynte å se på den serien flere år etter alle andre, om ikke hadde jeg sikkert tatt silikon i rumpa også. Eller, det vil jeg jo enda, kommer an på om hun venninnen min vinner Brun og blid sin konkurranse for da får jeg det i gave hos henne, haha. . Det er jo så dyrt! Og store rumper er dødsfine, synd jeg ikke klarer å trene meg opp til det. De fleste av fitspobilder er jo silikon, visste dere det? Eller rumpeløft.
 • Haha ja, som dere vet er jeg helt besatt av at rumpa mi skal se litt stor ut, og jeg hater rumpa mi i vanlig dongeri.
 • Jeg vil ha en rumpebukse med mønster!
 • Jeg har ikke en spesielt svær rumpe, men bare se på bildene over da.
 • Jeg trener så og si kun styrke, og trener kun hjemme med små vekter og egen kroppsvekt. For å finne øvelser jeg liker googler jeg som regel bare, for eksempel “how to get a big butt” og så følger jeg de trinnene så godt det lar seg gjøre.
 • Jeg bytter øvelser hver uke slik at jeg ikke blir lei, men det jeg alltid fokuserer på er rumpe og lår.
 • Jeg er ikke så veldig interessert i muskler i armene, så da holder jeg meg til rumpe og lår.
 • Men, nå har det seg slik at jeg etter lang tid har insett at jeg mest sansynlig har gjort noe veeeldig galt. Altså, rumpa mi blir jo ikke større, men DET blir lårene!
 • Det er synd å enda ha en minimal rumpe mens låra begynner å bulke utover.
 • Jeg nevnte jo igår at jeg har tatt en ny tatovering som jeg gjerne vil vise dere nå.
 • Så til de av dere som spør hvordan jeg trener rumpa, så er det ikke etter egen maskin men en dame som står og pusher meg på siden.
 • Jeg er veldig glad i rumpa mi altså, jeg synes den er fin.
 • For litt siden skrev jeg om min lille rumpe. Mange bare “nei, den er jo ikke liten!” men tro meg, den er det.
 • Jeg vil ikke kalle meg selv curvy ( I wish I could!), jeg er petite men til tross for det har jeg rumpe og pupper. Da er det ofte en utfordring å finne treningsklær som sitter bra, spesielt rumpa får ikke plass i noen ting.
 • Og striper som går vannrett forstørrer, det vil si at pupper / rumpe etc ser større ut om du har på deg slike klær. Og nå venter jeg bare på alle hat-kommentarene som vil komme om rumpa mi, haha..
 • Slik som jeg tenker nå skal jeg ikke endre på rumpa noe mer, hverken fra eller til. Jeg er fornøyd og har ingen problemer med den så ser ikke helt hvorfor jeg skulle brukt penger, tid og ikke minst risikoen av en operasjon bare fordi det er “riktig” for andre. Det at jeg fjernet silikon i puppene hadde ingen kobling med rumpa.
 • Når jeg ser bilder som dette forstår jeg forresten de av dere som sier rumpa mi er en “bleierumpe”. Vanligvis synes jeg den er fin, men jeg begynner helt ærlig å bli ganske lei å leke med tanken på å fjerne den. Det virker skummelt også, fordi hvem aner hvordan den kommer til å trekke seg tilbake (om den i det hele tatt gjør det), men jeg begynner å bli voksen og jeg synes ikke den kler meg så godt lengre, rent estetisk. Jeg er også usikker på hvor mye av den prosessen jeg eventuelt skal dele, for feil blir det jo uansett. Jeg har levd mitt beste liv med den rumpa, og det kan godt hende jeg bare fortsetter, men i det siste har det vært mer irriterende enn fint. Kanskje litt sjokkerende å høre?
 • OK, dette innlegget skulle ikke handle om rumpa, hehe.
 • Først vil jeg bare si at operasjoner har ikke vært et grep for å få bedre selvtilit på mange år. Jeg trodde nok da jeg først opererte nesa, og puppene, og rumpa, at “nå blir det bra, om jeg bare gjør dette”. Men så ble det jo ikke slik, selvfølgelig, for den dyptliggende årsaken til at jeg hadde det vondt hadde ikke noe med utseendet å gjøre. Det var angst jeg ikke fikk hjelp for, år med mobbing og utestenging som hadde satt sitt preg. Om jeg nå tar silikon eller fjerner rumpa, så er det ikke fordi jeg tror livet mitt kommer til å bli bra, eller at det er en slags magisk oppskrift. Det er fordi jeg vil ha større pupper og mindre rumpe.
 • Som dere vet har jeg de siste årene løpt rundt med en R på rumpa. Jeg var ung, og spontan, en kjærestetatovering havner nok høyt opp på listen over dumme ting å finne på. Og jeg har TO! Med to ulike menn, og ingen av dem er mannen i mitt liv.
 • Jeg ville ikke ha en større tatovering, så hva skulle jeg liksom dekke den med? Frykten hadde vært å ende opp med en svær tatovering på rumpa kun for å dekke sporene av partysvenske-eksen.
 • Jeg har konsultasjon med kirurgen for å fjerne rumpa denne måneden. Altså, ikke at operasjonen skal skje denne måneden i det hele tatt, men man må snakke sammen først, diskutere hva som har blitt gjort og hva som skal gjøres.
 • Og ja, det blir mye bilder av rumpa! Jeg skal jo fjerne den i desember (operasjonsdato er booket!). Om jeg kommer til å savne den? Nja, i rett vinkel, haha.
 • Jeg kan godt vise en fin strand, så vise litt rumpe, for meg spiller det ingen rolle. Men noen ser ut til å bli veldig plaget av det..
  • "lykke.", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 2. oktober 2019
 • Som dere vet har planen hele tiden vært å få rumpa tilbake til naturlig i løpet av året. Grunnene har vært mange, men aller mest er jeg bare lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut. Jeg opererte da jeg var 19-20 år gammel (husker ikke nøyaktig), og på den tiden tenkte jeg ikke konsekvens og tanken på at jeg skulle ha samme rumpe som 50-åring slo meg ikke i det hele tatt. Så, jeg dro ned til Tyrkia og opererte fordi der var det jo “billig og fint”.
 • Så mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, og jeg fikk helt sjokk da jeg var der. Flere pasienter var der for femte eller sjette gang for å fettsuge å putte alt i rumpa, mange unge jenter, og alle tok så lett på det. “Det er jo ikke så farlig”.
 • Merk mine ord, absolutt alle som har operert rumpa i Tyrkia på samme måte som meg kommer til å måtte reversere operasjonen en eller annen gang! Absolutt alle.
 • Jeg hadde konsultasjon med han her om dagen, for første gang over Skype og med ordentlige bilder av meg, og han sa som følger: jobben som har blitt gjort på rumpa mi er såpass dårlig utført at om han fjerner den, kommer jeg til å få en forferdelig stygg rumpe uten noe eget fettvev (det har blitt slipt bort), den kommer til å henge og jeg kommer ikke til å kunne trene den opp igjen. Det kommer til å være overflødig hud, og om jeg skal “heise” huden vil det gi meg et forferdelig stygt arr som ikke er nødvendig. De har operert rumpa mi i Tyrkia, på samme måte som man opererer pupper.
 • Derfor har jeg konkludert med å ikke dele så mye av operasjonen som jeg hadde trodd, det vil si ingen før / etter-bilder, og ikke noe dokumentasjon og masse bilder fra sykehuset.
 • Nå skal jeg jo ikke gå tilbake til helt naturlig for det orker jeg ikke, jeg vil ikke ha en helt ødelagt rumpe for resten av mitt liv.
  • "rumpe-update, blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 16. oktober 2019
 • Så tilfeldig og rart at rumpa mi havnet på Daily Mail, som gjorde at den havnet på enda flere nettsider.
  • "går viralt", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 22. oktober 2019
 • Etter at rumpa mi ble spredt over alt på internett fikk jeg plutselig 8000 følgere fra utlandet.
  • "fire tanker", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 25. oktober 2019
 • Jeg er på et varmt sted hvor vi bader hele dagen og likevel provoserer det mange av dere. Kroppen min. Fordi den er operert. Hva skal jeg gjøre, dekke kroppen min fordi rumpa mi har merkelig estetikk?
 • Om det er plagsomt at jeg er i bikini med såkalt “rumpa opp i kamera” (som man kun sier fordi den er operert), kan man vente til jeg er hjemme i Norge for å lese bloggen – men dere, hvor mange år skal folk bruke på å forstå at jeg åpenbart liker bilder av kropp, og å vise kroppen min, haha. Dette er jo Sophie Elise..?
 • Jeg begynner sånn halvveis å komme meg på beina igjen etter operasjonen.
 • Hvordan føles det å dele alt dette med dere? Tja, både skammelig og flaut for å være ærlig. Jeg synes egentlig dette er privat, og hadde foretrukket å ikke fortelle det til noen.
 • Nå får jeg ikke sitte på rumpa mer enn femten minutter av gangen – slik kommer det til å være de neste to ukene.
  • "update", blogginnlegg, sophieelise.blogg.no, 8. desember 2019
 • Det viser seg at jeg har gått rundt med brystimplantater i rumpen min helt siden jeg opererte i Istanbul for fire år siden,
 • Det er ikke bare galskap, det ekstremt farlig og jeg kan ikke tenke meg hvor mange unge jenter som har det samme uten at de vet det
 • Hvem vil innrømme at man har gått rundt med silikonpuppe-implanateter i rumpa?
 • Når det kommer til operasjonen i LA kommer jeg til å være forsiktig med hva jeg deler, og det har jeg sagt hele veien. Jeg ville være åpen om at jeg kom til å operere, men prosessen underveis har jeg valgt å holde for meg selv – og det kommer jeg til å fortsette med. Grunnen er at det ikke er godt for noen, hverken meg, dere eller de som tilfeldigvis skulle ramle inn her, å få vite masse detaljer om. Jeg ønsker ikke å dokumentere alt.
 • Men, jeg kan si det såpass som at jeg reiste til LA med et “åpent sinn”, uten noen konkret plan på hva jeg ønsket å gjøre men at jeg kom til å følge kirurgens anbefalinger for å få et best mulig resultat – in the long run. Ville han at jeg skulle fjerne alt så gjør jeg det, og ville han at jeg skulle legge inn implantater som er ment for rumpa så gjorde jeg det, og hans anbefaling om størrelse, form og plassering.
 • Folk kan gjerne på spekulere frem og tilbake i nøyaktige detaljer på hva som har blitt gjort og hvordan kroppen min ser ut og hva som er forandret og så videre. Jeg kommer ikke til å dele noe av det. Jeg har vært åpen om at jeg har operert, men hva som ble utført etter det er noe jeg faktisk velger å beholde retten til å holde privat.
 • De eneste som gjør en stor sak ut av det eller kommenterer hvordan kroppen min ser ut, er alle andre enn meg. Folk er så glade i å ta screenshots, legge ut, zoome inn, rope å kalle meg hykler (fordi jeg ikke har delt alle detaljer, som også hadde vært feil?). Eller fordi jeg for et par måneder siden sa jeg kunne ønske meg en naturlig rumpe, selv om jeg i ettertid har sagt at det ikke var noe alternativ (med mindre jeg ville leve med en rumpe som så helt “punktert” ut)?
 • Jeg vil ikke være hun rumpe-jenta eller hun plastisk-kirurgi jenta, og hadde det vært opp til meg, hadde jeg heller ikke vært det. Jeg skriver lite om det, men det er det folk legger fokus på.
 • Jeg har heller aldri påstått at slik jeg ser ut er normen eller “naturlig”. Åpenbart ikke, jeg har jo operert! Noen er tynne, andre bygger muskler enkelt, andre er født med svære pupper og andre får aldri former, og noen ser ut som meg – operert.
 • De snakker om at BBL [Brasilian Butt Lift, rumpeløft med eget fett], altså ikke denne men BBL som det alle gjør, alle norske drar til Tyrkia gjør, er den mest dødelige plastiske kirurgioperasjonen du kan gjøre liksom, ever, og dødeligheten er 1 til 3000, er sykt høyt da.
 • Og i tillegg ikke få resultater liksom.
 • Det er dritvondt og deprimerende å operere, for man blir jo helt ute av seg. Det er bare å ta tiden til hjelp – og i tillegg ga det jo mange morsomme scener til serien.

Underlivsoperasjon[rediger]

 • Du lurer kanskje på hvorfor jeg bruker ordet «fitte» så fritt, vi har jo tross alt lært oss at det er et stygt ord, noe man sier for å fornærme. Jeg bruker ordet så ofte jeg kan fordi jeg har brukt så mange år på å skamme meg over min egen.

Økonomi[rediger]

Rusmisbruk[rediger]

 • De siste fem ukene har jeg vært innlagt på rehabilitering for rus.
 • Jeg valgte selv å legge meg inn etter å ha brukt godt over ett år på å ljuge til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt - piller.
 • Historien kunne kanskje ha stoppa der, for mange lever livene sine helt fint med å ta en pille her og der ved behov. Og hva ble etter hvert mitt behov? Hele jævla tida. Ellers kunne historien ha stoppa da jeg ett år seinere nesten fikk hjertestans på rehabilitering, og måtte akuttinnlegges på sykehus - og bli værende en hel uke på overvåkning.

Kjærlighet =[rediger]

Selvbilde[rediger]

 • På barnerommet mitt hos mamma og pappa har jeg raspet inn “fuck my life” med kniv over alt, jeg har ødelagt madrasser, ødelagt armene mine og ødelagt mitt eget hode på å rive meg ned. Det er kjipt, det.
 • Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om ting jeg har opplevd. Jeg har blitt mobbet, jeg har mobbet, blitt mobbet igjen og blitt utfryst.
 • Jeg har alltid vært usunn.
 • Jeg har alltid spist som en idiot som ikke tenker på framtiden.
 • JEG ER EN IDIOT
 • Jeg er bare så forbanna svirrete i hodet..
 • Jeg savner den tiden folk hatet meg og trodde jeg var en idiot. Kan vi gå tilbake til det, kanskje?
 • Jeg er så ekte på innsiden, at jeg kan være litt falsk på utsiden.
 • Jeg er ikke dum, jeg bare ser sånn ut.
 • Jeg tenker at det er sånn det er, når du har store pupper og bruker masse sminke. Hvis du ser ut som meg, og har et problem med at folk tror du er dum, da må du endre hvordan du ser ut.
 • Donald Trump er en idiot. Ethvert menneske som går ut døra med så oransje selvbruning år etter år mangler selvinnsikt på et drøyt nivå, det kan vi alle være enige om.

Referanser[rediger]

 1. "Sophie Elise Isachsen - Influencer, forfatter, TV-profil", Presentasjon av tilgjengelige foredragsholdere gjennom Talerlisten.

Eksterne lenker[rediger]

Wikipedia-logo.png Wikipedia på bokmål har en artikkel om Sophie Elise