Thomas Seltzer

Fra Wikiquote
Hopp til navigering Hopp til søk

Thomas Seltzer, artistnavn Happy-Tom (født 27. juli 1969) er en norsk musiker i bandet Turboneger. Han er også trend/markeds-analytiker, og har derfor uttalt seg en del i media om sine tanker om kultur, musikk og markedet.

Sitater[rediger]

Om kokainmisbruk[rediger]

«Kokain spiser opp sjela di. Personligheten din pakkes inn i en plastpose,så den kveles. Hele den følelsesmessige utviklingen, som du møysommelig har prøvd å bygge opp som ung mann, rives ned. Du blir en psykotisk drittunge» [1]

Om markedet og kultur[rediger]

«Man kan sitte på Manifest 03 og snakke om at markedet dreper kulturen. Det er feil, det er faktisk innenfor kulturen at markedet gjør en god jobb. Det er markedet som gav oss Scorsese, Dr Dre, Bertolucci, Sex Pistols, skjønner? Den andre siden ga oss tsjekkisk dukketeater og Wam & Vennerød filmer.» til Natt og Dag.

Om kunstnerisk vitalitet[rediger]

«Én ting er å spille atonal indierock i New York i 1976, noe helt annet er det å gjøre det i Norge på 2000-tallet. Du må gjerne drive med det, men ikke kall det kunstnerisk vitalt og politisk farlig. Det er et jævlig døvt skyggespill som i siste instans er reaksjonært… Dere sutter på maktas [spene] som et nyfødt, sultent lam.»

Referanser[rediger]

Eksterne lenker[rediger]

Wikipedia-logo.png Wikipedia på bokmål har en artikkel om Thomas Seltzer